Pravna obvestila

Uporaba spletnih strani in pravice na spletni strani

Vse avtorske in druge pravice na spletni strani so izključna last imetnika pravnih strani. Uporabnik lahko uporablja vsebine na spletnem mestu izključno za svojo osebno in neposlovno rabo. Vsebin teh strani ni dovoljeno prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati in uporabljati. Pravno obvestilo se lahko kadarkoli spremeni, in je za uporabnike zavezujoče v vsakokrat spremenjeni obliki.

Zasebnost in varstvo osebnih podatkov

Spletna stran ne zbira osebnih podatkov, če ni to izrecno navedeno. Ko brskate po spletni strani ste anonimni, osebnih podatkov ne zbiramo. Za namene statistike si pridržujemo zgolj pravico pridobivanja tistih podatkov obiskovalcev spletne strani, iz katerih ne izhajajo individualne lastnosti posameznika. Kolikor nam boste zaupali osebne podatke, bomo le-te varovali kot zaupne in jih obdelovali v okviru namena, obsega in časa za katerega ste nam jih posredovali, kar vse bo določeno v posameznem primeru in skladno z veljavnimi predpisi. Zaradi uresničevanja namena nemotenega delovanja, spletna stran vsebuje t.i. piškote (cookies).

Izključitev odgovornosti

Vse informacije in gradiva na tem spletnem mestu so informativne narave in ne predstavljajo nasveta, priporočila ali druge oblike svetovanja.

Zunanje strani

Zaradi prikladnosti lahko nekatere spletne strani vsebujejo povezave na različne zunanje strani, kot so na primer druga internetna spletišča, posamezne strani ali drugi viri. Za dostopnost, vsebino ali napake zunanjih povezav ne odgovarjamo, prav tako uporabniki naše spletne strani ne morejo domnevati, da spletne strani zunanjih povezav spoštujejo enaka načela glede spoštovanja zasebnosti in varstva osebnih podatkov. Pri obisku in uporabi povezanih spletnih mest je odgovornost nosilca te strani za vse primere izključena.

Nepričakovani oglasi

Ob obisku naših spletnih strani lahko vaš internetni brskalnik proizvaja nepričakovane oglase. Te oglase najverjetneje proizvajajo druge internetne strani ali druga programska oprema, ki je nameščena na vašem računalniku. Naša spletna stran ne odobrava in ne priporoča produktov ali storitev, ki se prikazujejo preko nepričakovanih oglasov na vašem računalniku, med obiskovanjem naših spletnih strani.Domov